diumenge, 31 de juliol del 2011

Masnou-Badalona. 6 Km, aprox.

"NEDEM PERQUE SON MASSA SEXYS PER PRACTICAR ESPORTS AMB ROBA".

7 y pico am, sortim del CNBadalona ja vestits de nedador, agafem el tren fins al Masnou. 8 am. Arribem, ens preparem; just abans de començar la travessia, tot rememorant  als antics pobladors badalonins iniciem una dansa-ritual per demanar als esperits la seva protecció. 8:20, comencem a nedar, al cap de mitja hora ens adonem que o no hem fet correctament la dansa-ritual o els esperits han marxat de vacances:  ens esperen  uns èssers gelatinosos amb les potes obertes, les  anomenades meduses...,  de tot tipus de tamanys, formes i colors.. . 9:45, arribem a destí, finalitzem amb èxit la: V. Travessia Popular Jonathan Gomez, molt bona!.

 Mai aniràs al lllit sense apendre una cosa nova, jo avui he après tres:

1. L'efecte d'una mossegada de medusa que a traició m'ha picat al colze.... agrafsadvshdfadfadf!!!!!!
2. Una frase que el Jonathan segurament l'haurà tret d'algun filòsof clàssic: " nedem perque som massa sexys per practicar esports amb roba". quanta raó té.
3. Com ballaven els antics badalonins.

I ara si que comença la compta enrera, d'aqui una setmana i mitja estarem a Tarifa, esperant ( tic, tac, tic, tac) .... Ja queden uns deu dies, mes o menys.

" water is your friend.
you don't have to fight with water,
just share the same spirit as the water,
and it will help you move".
( Alexander Popov)


3 comentaris:

  1. la conga que vam ballar al principi s'ha de convertir en un ritual!! que bé m'ho vaig passar!! Molta força que ja et queda poc. per cert sóc en Vinyoles

    ResponElimina
  2. "No te establezcas en una forma, adáptala y construye la tuya propia, y déjala crecer, sé como el agua. Vacía tu mente, se amorfo, moldeable, como el agua. Si pones agua en una taza se convierte en la taza. Si pones agua en una botella se convierte en la botella. Si la pones en una tetera se convierte en la tetera. El agua puede fluir o puede chocar. Sé agua amigo mío" Bruce Lee.

    ResponElimina