dimecres, 22 de juny del 2011

Guixolenca, "a pelo"

Cap de setmana extremadament ocupat:

Dissabte,  Cts. Catalunya ( 2º clas.) i Espanya ( 7º clas.) d'aigües obertes al Canal de Castelldefels. Tres quilómetres en aigües color "caqui". Dos voltes una petita i l'altre gran. quaranta tres minuts, correcte!.


Diumenge, Travessia a Sant Feliu de Guixols ( de Rosamar a la platja del poble) amb la familia de Neda el Món, cinc quilómetres i mig en aigües bastant més netes que les del canal.... i a pèl!, en l'últim moment, juntament amb un parell de companys més, vàrem decidir fer-ho sense neoprè. La conclusió: molt bones sensacions de cara a fer la travessia de l'Estret també a pèl ( bé, .... amb banyador); tot i que amb neoprè llisques més i vas més ràpid, l'agilitat de braçada  i les sensacions del contacte directe amb el medi (sense neoprè) úniques!!!!
Tot i   la corrent en contra que vàrem trobar quasi tota la travessia....  el pas per un camí entre roques ( que no recordo el seu nom), espectacular!!!!, els peixets del fons, que últimament ens acompanyen sempre...i les ja tradicionals  pastes de xocolata, de  l'arribada...tot, tot, tot.... perfecte!!!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada